Encryptiestatistieken bekijken op dashboards van Kaspersky Security Center

De encryptiestatus op de dashboards van Kaspersky Security Center bekijken:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Selecteer in de consolestructuur het knooppunt Administration Server.
  3. Selecteer het tabblad Statistics in de werkruimte rechts van de structuur van de Beheerconsole.
  4. Maak een nieuwe pagina met informatievensters met statistieken over de gegevensencryptie. Hiertoe doet u het volgende:
    1. Klik op het tabblad Statistics op de knop Customize view.
    2. Klik in het venster op de knop Add.
    3. Dit opent een venster. Voer in dat venster de naam van de pagina in in het gedeelte General.
    4. Klik in het gedeelte Information panels op de knop Add.
    5. Selecteer in het venster dat opent in de groep Protection status de optie Encryption of devices.
    6. Klik op OK.
    7. Bewerk indien nodig de instellingen van het detailvenster. Gebruik hiervoor View en Devices.
    8. Klik op OK.
    9. Herhaal stappen d tot en met h van de instructies en selecteer de optie Encryption of removable drives in het gedeelte Protection status.

Het toegevoegde detailpaneel verschijnt in de lijst Information panels.

10. Klik op OK.

De naam van de pagina met de informatievensters die tijdens de vorige stappen zijn gemaakt verschijnt in de lijst Pages.

11. Klik op de knop Close.
  5. Open op het tabblad Statistics de pagina die tijdens de vorige stappen van de instructies is gemaakt.

De informatievensters verschijnen en tonen de encryptiestatus van computers en verwisselbare schijven.